12:30

Grästorps IK/Vänersborgs HC

Referat: Hanhals IF - Grästorps IK/Vänersborgs HC

Skotten 39-28
Gött med ännu en seger! Första perioden började ganska bra för vår del och vi tog ganska tidigt ledningen med 1-0. Tyvärr en utvisning strax därefter som Hanhals utnyttjade och kvitterade. Vi fortsatte med bra spel därefter och till slut gav det utdelning och vi tog ledningen igen och gick till periodvila med ställningen 1-2. Andra perioden spelade vi boxplay halva perioden och det säger sig ju självt att det håller ju inte i längden. Även lite tamt spel i egen zon gjorde att vi gick till periodvila med 3-2 ledning till Hanhals. Uppryckning i tredje med kvittering efter 5 min och sen upp i ledning efter ca 15 min. Tyvärr en tung utvisning igen på slutet, men vi redde ut det och avgjorde på slutet med en "strut" i öppet mål. Slut 3-5 ??